Haute couture

Haute couture

Elke vrouw verdient haar eigen ontwerp. De afgelopen jaren hebben mijn team en ik een diversiteit aan creaties vervaardigd. Het is iedere keer weer een uitdaging. Hoe komt een individueel ontwerp tot stand?

Allereerst nodigen wij u uit voor een persoonlijk intake-gesprek om met een lekker kopje koffie nader met elkaar kennis te maken. Zonder vertrouwensband is het voor mij niet mogelijk om een perfect ontwerp op uw persoon af te stemmen. Al pratend ontstaan er bij mij allerlei ideeën. Mijn gedachten vormen een eerste ontwerp dat ik tot uiting breng op papier. U kunt rustig nadenken of u de creatie wil laten maken.

Wanneer u besluit om het te doen, praten we rustig verder over de stof en de kleur. We nemen uw maten op en maken een toile.Pas wanneer het ontwerp op uw lijf is geschreven maken wij uw creatie af tot in detail. In 2004 en 2005 heb ik vier shows gegeven. U kunt de verschillende collecties bekijken om een idee te krijgen van mijn ontwerpen.

Typisch Jaap: "Ik noem mezelf modeontwerper, geen couturier. In de beleving van mensen is een couturier één grote roze wolk in een gelikt kostuum op een voetstuk. Dat ben ik niet. Ik ben Jaap. Zo stel ik me ook altijd voor, nooit met mijn achternaam".