Trouwpakken trends van 2017

Trouwpakken trends van 2017

Nattuurlijk,de jurk van de bruid speelt één van de belangrijkste rollen tijdens de bruiloft. Het trouwpak van de bruidegom is tegenwoordig echter veel modieuzer is dan de gemiddelde bruidsjurk! slanke broeken, hipster blauw, korte jasjes... Alles wat we voorbij zien komen in de fashion, wordt vrijwel direct gebruikt voor perfect gestyled trouwkostuum. Prachtige trendy trouwpakken van designerbrands, lees hieronder de trends

 

1. Blauwe trouwpakken

Van licht tot klassiek donker: de kleur blauw is overduidelijk favoriet. Alle tinten blauw zijn in de collectie van 2017 goed vertegenwoordigd. Er echt uitspringen naast te bruid? Extravagant blauw is dé oplossing. Welke tint is aan jou, the sky is the limit! Felblauw, donkerblauw met militaire accenten, een opvallend dessin... Alles kan en niets is te gek.

2. Natuurlijk zand

Trouwkostuums in aardetinten zijn up and running. Een beetje afhankelijk van je huids- en haarkleur zijn pakken in een beige-, taupe- of zandtint ideaal in de zomermaanden. Hoef je alleen nog even een mooie stof uit te kiezen. Tip van de ROKA, noem je trouwlocatie even tijdens het passen want sommige stoffen zijn prachtig, maar veel te warm voor een trouwdag in Bali.

3. Petrol

Deze diepgroene, mysterieuze kleur is zo’n tien jaar afwezig geweest maar lijkt dit jaar een heuse come back te maken. Wil je een nieuwe upcoming kleur dragen op de belangrijkste dag van je leven dan is petrol een goede optie. Weet je wel zeker dat je lekker opvalt!

4. Fluweel

Een zeer geliefde stof bij vrouwen, maar ook mannen geven dit najaar de voorkeur aan velvet. Trouwkostuums in velvet zien we in donkerblauw, donkergroen, bordeaux en zwart. Deze kleuren zeggen eigenlijk al genoeg: kostuums in deze stof zijn winters. Velvet is een warme stof en hoe mooi ‘ie ook is, je draagt ‘m liever niet in de zomermaanden...

5. Hipster trouwoutfits

Het woord dandy zegt al genoeg, opvallende elementen zoals metalen kettinkjes en overdadige revers maken van het trouwpak een echte blikvanger. Style het af met veel sieraden, een groot horloge of een trendy chabot of strik. Het pak zelf bestaat uit een mix van verschillende materialen, zo is het gilet bijvoorbeeld van een andere stof dan het jasje. Natuurlijk zie je ook dandy pakken van waarin alles van hetzelgde materiaal is gemaakt. Ben je op zoek naar een extreem feestelijke look? Found it!

6. Schoenen voor de bruidegom

Voorgaande jaren lieten zien dat mannen een voorkeur hadden voor een business-achtige schoen onder het kostuum. Dat is aan het veranderen, want dit jaar zien we veel opvallende modellen met reptiel-achtige prints en bijzondere dessins. Blauw- en ivoorkleurig leer spelen de hoofdrol en zijn met name geschikt voor mannen die o pzoek zijn naar een uitgesproken stijl.

7. Italiaans gestyled

Een bandplooi in de broek, smalle voetwijdtes, zes centimeter omslag, double breasted gilets met overslag... De gedetailleerde mode die we op dit moment in Italië zien, gaat een belangrijke rol spelen in het modebeeld. Liefhebbers van overdaad houden deze trend goed in de gaten en zien deze elementen maar al te graag terug in hun trouwkostuum. Deze Italiaanse 'sprezzatura' is echter niet voor elke Nederlandse man weggelegd.